PERMANENTE MAKE-UP

Bij Powder brows wordt de wenkbrauw ingeschaduwd. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Deze techniek wordt met een PMU apparaat toegepast. De pigmenten worden met een flinterdun naaldje in de lederhuid gepigmenteerd. Met deze machine kunnen wij een subtiel poedereffect creëren. Daarnaast ogen de wenkbrauwen natuurlijk en zacht doordat gebruik wordt gemaakt van de ombre effect techniek. Bij deze techniek beginnen de wenkbrauwen erg zacht en eindigen steeds donkerder naar het uiteinde toe. Het resultaat is semi-permanent, na ongeveer 1-2 jaar hebben je wenkbrauwen dan weer een opfris behandeling nodig. Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype.


Het Schoonheids Ateljee Dermaplaning
Het Schoonheids Ateljee Dermaplaning

Lippen tatoeëren is een geweldige oplossing voor iedereen die van nature wat blekere lippen heeft of waarbij lippenstift niet goed blijft zitten. Met behulp van PMU kunnen de lippen op deze manier een prachtige vorm en uitstraling krijgen!Eyeliner op de juiste plaats in de juiste hoeveelheid aanbrengen is een uitdaging op zich. Wil je er graag goed uit zien, maar vind je ‘makkelijk’ ook wel goed klinken dan biedt permanente make up ogen en eyeliner de gewenste uitkomst. Permanente eyeliner geeft je bijvoorbeeld een natuurlijke look zonder dat je moet knoeien met een flesje of potlood. Bovendien ben je ’s ochtends een stuk minder tijd kwijt voor de spiegel.


Het Schoonheids Ateljee Dermaplaning

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

 

De voor- en nazorg van semi permanente make-up is bijna net zo belangrijk als de behandeling zelf. Zorg er dus voor dat je alle do’s en dont’s goed door hebt gelezen.

 

2 weken voor de behandeling

De huid niet overmatig blootstellen aan de zon/zonnebank. Daarnaast mag je geen chemische peelings gebruiken op het gezicht.

 

Tot 1 week voor de behandeling
Voor de behandeling mag je de wenkbrauwen nog verven.‍

 

24 uur voor de behandeling
Geen cafeïne, alcohol, drugs, aspirine of andere bloed verdunnende medicijnen innemen. Dit omdat het de bloedsomloop beïnvloedt en je tijdens de behandeling heviger kunt gaan bloeden. Het gevolg hiervan zou kunnen zijn dat het pigment slechter zal worden opgenomen in de huid.‍

 

Direct na de behandeling

De eerste paar uur na de behandeling zal er wat wondvocht ontstaan. Dit mag je na een half uur en daarna ieder uur met een vochtig watje wegvegen. Dit is belangrijk zodat er op die manier zo weinig mogelijk korstvorming ontstaat. De wenkbrauwen kunnen breder en donkerder lijken dan het uiteindelijke resultaat. Ook de lippen lijken veel donkerder. Raak de getatoeëerde huid zo min mogelijk aan met je vingers!‍

 

1 t/m 10 dagen na de behandeling
Vermijdt de eerste 48 uur contact met water, en het liefst de hele week zo droog mogelijk houden. Tijdens het douchen de getatoeëerde huid niet nat maken. Je mag geen gebruik maken van de sauna of zwembad en niet rechtstreeks blootstellen aan de directe zon. Voorzichtig met sporten; het zweet kan de pigmentatie aantasten. Daarnaast mag er geen make-up aangebracht worden op de getatoeëerde plaats. Ten slotte, mag je absoluut niet aan de korstjes krabben, of de korstjes lostrekken. De korstjes moeten er op een natuurlijke manier zelf vanaf vallen.


‍2 weken na de behandeling
De korstjes zijn er voor het grootste gedeelte af. Het pigment zal er veel lichter onder vandaan komen. Dit hoort bij het proces. Het pigment zal binnen 5 weken weer wat donkerder kleuren. Je mag geen crèmes met fruitzuren en vitamine A gebruiken op de gepigmenteerde plaats.‍

6-8 weken na de behandeling (touch up)
Het is tijd voor de perfectie behandeling. De plekjes die er tijdens de genezing toch af zijn gevallen, vullen we dan nog een keer op. De nazorg moet dan opnieuw gevolgd worden. De huid zal sneller genezen dan na de eerste behandeling. 
Tip: Wil je zo lang mogelijk genieten van je nieuwe semi permanente make-up? Smeer ze dan altijd met een factor 50 in voordat je gaat zonnen. Ook raden wij tot 6 maanden na de benadeling aan om geen gebruik te maken van chemische peelings.


Hoeveel kost semi permanente make-up behandeling?

De behandeling bestaat uit volledige behandeling en een bijwerking na 6 weken. Een bijwerking is nooit verplicht maar wordt wel sterk aangeraden om een perfect en langdurig resultaat te bekomen. Ten slotte worden bijwerkingen aangeraden om de 1 à 2 jaar om een mooi en egaal resultaat te behouden en een vervaging tegen te gaan.

De voordelen


  • Semi permanente make-up blijft gemiddeld een 2 tal jaren zitten

  • Ieder moment van de dag perfecte en natuurlijke wenkbrauwen en lippen

  • Geen uitgelopen make-up tijdens het sporten, regen of sauna bezoek

  • Het geeft een sprekende frisse blik

  • Één touch up nodig

  • Je bespaart tijd met het aanbrengen en verwijderen van je make-up

  • Het kan imperfecties camoufleren. Zoals kale plekken of wanneer je veel haartjes hebt verloren.

  • Ook corrigeert het imperfecties bij de lippen

  • Het is in de meeste gevallen geschikt voor mensen die allergisch zijn voor cosmetica producten

  • Voor mensen die chemotherapie of alopecia hebben gehad en weinig of geen wenkbrauw haartjes meer hebben.

POWDER BROWS

Volledige behandeling

€ 300

Bijwerking na 6-8 weken (aangeraden)

€ 50

(na de eerste behandeling) 

Bijwerking na 2 jaar

€ 200

(na de eerste behandeling)

Bijwerking na 1 jaar

€ 100

(na de eerste behandeling)

Bijwerking na 3 jaar

Volledig bedrag

(na de eerste behandeling)

LIPS

Lipcontour

€ 300

Full of ombre lips

€ 350

Bijwerking na 6-8 weken (aangeraden)

€ 50

Bijwerking na 1 jaar

€ 120

(na de eerste behandeling) 

Bijwerking na 2 jaar

€ 230

(na de eerste behandeling)

(na de eerste behandeling)

Bijwerking na 3 jaar

Volledig bedrag

(na de eerste behandeling)

OGEN

Diepliner

Lijntje boven met wing

€ 130

€ 210

Lijntje onder

Lijntje boven

€ 150

€ 180

Bijwerking na 6 (aangeraden)

€ 50

(na de eerste behandeling)